SAVE THE DATE!

1-2 Juni 2018
Gasklockorna Gävle

Idag kan vi stolt presentera datumen för den andra upplagan av GEFLE GAS / Indie Sweden Music Festival på Gasklockorna Gävle. I år flyttar vi hela arrangemanget till juni och inleder festivalsommaren redan 1-2 juni!

GEFLE GAS / Indie Sweden Music Festival är Sveriges första musikfestival med 100% fokus på den oberoende musikscenen. Liksom i fjol kommer årets festivaldagarna att inledas på fredag kväll med prisgalan JOE HILL MEMORIAL MUSIC AWARD. Förra året tilldelades det nyinstiftade priset den svensk-kurdiska folkmusikgruppen Koma NurDil och den amerikanska protestsångerskan Joan Baez, som personligen kommer att få ta emot sitt pris av juryn i samband med sin konsert i Stockholm 2 mars.

Efter fredagskvällens inledande Joe Hill-gala kommer festivalens alla scener därefter att fyllas med massor av musikscensamtal och workshops – med såväl etablerade artister som nya, lovande talanger. Årets första artistsläpp samt årets spännande samarbetspartners presenteras inom kort.

PS: Fjolårets lyckade premiär uppmärksammades och hyllades av musikbloggar och tidningar i bl.a England som USA – i år vågar vi utlova ett ännu större genomslag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s